• Spitali Pediatrik në Mitrovicë

  SËSHPEJTI…
  Bëhet përurimi i
  SPITALIT TË PEDIATRISË NË MITROVICË
  Pas një pune të lodhshme dhe të mundimshme spitali i fëmijëve në Mitrovicë do të lëshohet në përdorim

  Më shumë
 • aktiviteti ynë zhvillohet në baza vullnetare

  Aktiviteti i shoqatës “Nëna Tereze – Gjermani”, koordinohet nga zyra në Munih. Tërë aktiviteti ynë zhvillohet në baza vullnetare, pa kompensim.

  Më shumë
 • MIQTË TONË

  Puna jonë ka bërë që shumë individë, Artistë, Firma, Kompani e Institucione nga e gjithë diaspora dhe Kosova të përkrahin Projektet tona.

  Edhe unë ndihmoj
 • SHËRIMI I FËMIJËVE

  Projekti “Shërimi jashtë Kosovës i fëmijëve të sëmurë nga zemra dhe leukemia”, ka filluar të realizohet nga tetori i vitit 2003.

  Më shumë

Projektet e shoqatës Nëna Tereze Gjermani ndihmohen nga e gjithë diaspora. Ndihmoni edhe Ju.

Spitali i pediatrisë në Mitrovicë

Fëmijët e Mitrovicës dhe regjionit të kësaj komune të cilët vuajnë nga sëmundje të ndryshme do të kenë rastin të shërohen dhe kurohen në këtë klinikë moderne dhe me standarde europiane.
Kjo është dhuratë e shoqatës Nëna Tereze Gjermani (shoqatë e regjistruar) fëmijëve tanë – me ndihmën e donatorëve tanë besnikë nga e gjithë diaspora dhe Kosova.

Për ne

Shoqata “Nëna Tereze – Gjermani”, aktivitetin e zhvillon pa profit, sipas ligjeve dhe normave statutore gjermane.  Përmes aktivitetit tonë humanitar, japim maksimumin që fëmijëve t’u mundësojmë shërim sa më të shpejtë.

Projektet

Pamundësia e trajtimit të fëmijëve, në veçanti e atyre që vuajnë nga sëmundjet e zemrës dhe leukemia, na bëri me dije se duhej të fillonim projektet konkrete për t’i ndihmuar ata.

Mbresa

Operacionet shpëtuese

Altin Leci ishte 14 muajsh kur arriti në CHUV-Lozanë. Ishte në gjendje të plogësht dhe mezi frymonte. Mjekët e vendosën menjëherë në repartin intenziv. Shpresat për ta mbijetuar sëmundjen, ishin 1:99%. Ai duhej t’i nënshtrohej një operacioni të komplikuar në zemër, i cili në klinikat zvicerane realizohet rrallë. Pas 10 orëve plot ankth dhe pritje, nga salla e operacionit dolën mjekët-operatorë, të cilët ia komunikuan nënës së Altinit lajmin e mirë se ai ka përballuar me sukses operacionin. Shërimi i tij zgjati tre muaj. Tani Altini ndihet mire.

Ermonela Jaho ndihmon

Donacionet Hotline

Të gjithë ata që nuk mund të kyçen në telefon, drejtpërdrejtë, në natën e mbajtjes së Gala-s, donacionin mund ta realizojnë në formën hotline, përshkruar duke klikuar: Unë dua të ndihmoj