Spitali i pediatrisë në Mitrovicë

Së shpejti… bëhet përurimi i SPITALIT TË PEDIATRISË NË MITROVICË Pas një pune te lodhshme dhe mundimshme spitali i fëmijëve në Mitrovicë do të lëshohet në përdorim. Fëmijët e Mitrovicës dhe regjionit të kësaj komune të cilët vuajnë nga sëmundje të ndryshme do të kenë rastin të shërohen dhe kurohen në këtë klinikë moderne dhe […]

Inva Mula vizitoi klinikën e fëmijëve në QKUK – Prishtinë

Me iniciativën dhe propozimin e shoqatës Nëna Tereze Gjermani diva e nuzikës sonë operistike z. Inva Mula vizitoi spitalin e fëmijëve në qendrën klinike universitare.në Prishtinë Së pari z. Inva Mula u prit nga drejtoria e klinikës pediatrie z. Dr. Xhenane Gojani e cila e njohtoi me klinikën në përgjithësi dhe në veqanti me problemet […]

Z. Frauke Ludowig ndihmon fëmijët e Kosovës me 14.675,00 €

Moderatorja e njohur e Televizionit RTL- z. Frauke Ludoëig ndihmon fëmijët e Kosovës me një donacion të konsiderueshëm.Në dy manifestime mediale – mjetet e mbledhura nga pjesëmarrja e saj iu dedikuan shoqatës Nëna Tereze Gjermani. • Si mysafirë në emisionin Talk-im-bock te Bernd Dassel në Leutkirch/Allgäu nga pjesëmarrësit në sallë janë mbledhur 675,00 €. • […]

Mirënjohje nga Ministria e shëndetësisë

Ministri Gashi jep Mirënjohje për Kryetarin e Shoqatës “Nëna Tereze” në Gjermani, Prishtinë Ministri i Shëndetësisë së Republikës së Kosovës, Alush Gashi i ka dhënë Mirënjohje për “Bashkëpunim në fushën e Shëndetësisë” për Z. Shaqir Gashi, Kryetar i Shoqatës Humanitare Bamirëse “Nëna Tereze”, me seli në Munih të Gjermanisë. Gjatë takimit, Ministri falënderoi Kryetarin e […]